Hírek - Dr. Görgényi Ernő

Budai Gyula és Görgényi Ernő adják át a megújult Gyulai Piacot

Budai Gyula és Görgényi Ernő adják át a megújult Gyulai Piacot

Gyula város polgármestere, dr. Görgényi Ernő jövő héten két jelentős átadáson is tiszteletét teszi, melyek a város és az itt lakók életétére is hatással lesznek.


dr. Görgényi Ernő


Gyula város polgármestere, dr. Görgényi Ernő adja át a Tűzoltóparancsnokságnak az önkormányzat felajánlását


2013.07.16-ám 10:00 órakor a Gyulai Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon kerül sor az önkormányzat által felajánlott új légkondicionáló berendezések átadására. Az eseményen részt vesz Gyula város polgármestere, dr. Görgényi Ernő és a Gyulai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság parancsnoka, Zanócz István tű. alezredes.


Dr. Budai Gyula

 

A gyulai piac beruházást dr. Budai Gyula a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára adja átMásnap, 2013.07.17-én délelőtt megnyitja kapuit a látogatók előtt a megújult Gyulai Piac. Az ünnepséget helyi termékek bemutatójával és vásárával kötik össze, a műsort Gyula Város Egyesített Óvodájának csemetéi biztosítják. A vendégeket dr. Görgényi Ernő Gyula város polgármestere köszönti, a beruházást dr. Kovács József országgyűlési képviselő és dr. Budai Gyula a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára adja át.


-tk-