Hírek - Dr. Görgényi Ernő

Gyula város is csatlakozott a 'Te Szedd!' országos akcióhoz

Gyula város is csatlakozott a 'Te Szedd!' országos akcióhoz
Az ország legnagyobb hulladékgyűjtési akcióját június 2-án reggel 8 és este 6 óra között rendezi meg közösen a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Belügyminisztérium, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség  és az Országos Polgárőr Szövetség. Az akcióhoz csatlakozott Gyula városa is.


A belterületek megtisztítását tűzte ki célul idén a TeSzedd! – Összefogás a tiszta Magyarországért mozgalom. Az országos hulladékgyűjtési akció célja, hogy széles összefogással a lehető legtöbb hulladéktól tisztítsuk meg az országot – mondta el a vidékfejlesztési miniszter a projektnyitó sajtótájékoztatón. Fazekas Sándor hangsúlyozta: Mindig is büszkék lehettünk történelmünkre és arra, hogy tiszta nép és ország vagyunk, a jövőben is ezt a karaktert kell erősítenünk. Éppen ezért mindazok jelentkezését várjuk, akik szeretnének tenni azért, hogy környezetük tisztább, rendezettebb legyen.

Fazekas Sándor

Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a projektnyitó sajtótájékoztatón


Az idei akció mottója „Összefogás a tiszta Magyarországért”. Az országos hulladékgyűjtési akció célja, hogy széles összefogással egyetlen nap alatt a lehető legtöbb hulladéktól tisztítsuk meg az országot. Az akció Békés megyei szervezését a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság végzi.

te szedd

Gyula város is csatlakozott a 'Te Szedd!' országos akcióhoz


A gyulai nyitórendezvény helyszíne a Gyula Város Polgármesteri Hivatala előtti terület lesz, 2012. június 2. 10.00 órától. Köszöntőt mond Gyula Város Polgármesteri Hivatala részéről  Alt Norbert alpolgármester, valamint a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság részéről Szabó János műszaki igazgatóhelyettes.

Forrás és képek: www.teszedd.hu-kt-